1. Respondera villi fragan ”Vem befinner sig sjalv sam underbe vill mig?”?

1. Respondera villi fragan ”Vem befinner sig sjalv sam underbe vill mig?”?

LinkedIn befinner si idag en bruten varldens storsta sociala kontaktna tillsammans sina omkring 700 miljoner nyttjar. Plattformen inneha blivit e vara tvungen pro bade naringsverksamhet sam personer saso vill natverka. Alltsammans a forsaljning samt natverkande till varvning sam jobbsokning.

Det ar nyligen darfor n idag plikt ha en lockande Linkedin-profil. Det ar valdigt lindrig att inte komma iha dan sin image nar man befinner si karna uppe ino sitt jobb samt alltsamman rullar kungen. Nar n darpa samman nagon punkt inser att saken da befinner si alderdomlig kommer ni ganska pa att n vara tvunge producera nagot. Emedan inser ni att n behover verka sam kolla mo att handla nagon finfin Linkedin-profil.

Skada vad befinner si nog nagon finemang LinkedIn-profil saso attraherar mannisko som n vill dyka upp inom vaggutta tillsamman? For att du ej skall satta pa spel att ha nagon glanslos image inneha vi nedan tagit fram 8 heta Linkedin-tips sam exempel gallande underben n kan klura gallande nar du ska gora din profil.

Ett plikt for n startar verksa tillsammans att dana eller utveckla din profil befinner sig att ta reda pa underbe n vill tillsammans ditt natverkande. Baksida av underben befinner si ditt destination? Vilka ar profilerna saso kommer visit din image?

Det befinner sig allts nagon enorm skillnad gallande om ni jag befinner si nasare och ar gallande jakt postumt nya kunder – alternativ om ni ar personal och soker nya utmaningar. Se mot att undersok baksida av underben just du befinner sig omodern postumt. Nar du forsenad inneha svaret kungen det, kan n borja alstra eller elaborera din framtoning.

2. Skapa nagon bedarande Linkedin-URL

Det blir odl kopiost snyggare sam forbattring ifall ni greja odla att din LinkedIn-URL befinner sig proffsig sam ”ren”. Dessutom blir det avsevart enklare nar du skall lanka at din framtoning.

  1. Knata till din imag
  2. Ino hogerkolumnen trycker n villig ”Redigera offentlig image samt band”
  3. Klicka kungen pennan hogst up till hoger intill URL:en
  4. Forvranga din URL samt bevara
  5. Tydligt!

3. Utfor din sammandrag kungen LinkedIn underlang

Flyga at att gora din sammandrag villig LinkedIn odla efterfragad sasom genomforbart. Beskada saledes mot att anordna den underlang samt slagkraftig. Toppen 5 korta stycken sasom pa e kortfattat satt beskriver:

  • Vem du befinner sig
  • Nyckelkunskaper
  • Unika kompetenser
  • Vilka omraden ni age kunnande i

Det befinner si vart att placer epok villi din LinkedIn-sammanfattning odla att den sticker ut, sam att personen som besoker din imag pa en antal sekunder far nago fornimmelse bruten baksida av underben stav individ du befinner si.

4. Astadkomme det egen

Din imag ar ej bara e CV saso skall forklar dina forra kneg samt skolning. Betrakta till att saken da befinner si intressant att lasa sam tank att n skriver saken da som ett samta. Du vill ju att personer saso kommer in pa din imag skall inlara beror dig!

5. Lagg mot dina erfarenheter spann respektive uppdragsgivar

Nar du lagger till dina tidigare arbetsuppgift bor du betrakta mot att notera dessa sa explicit som genomforbart. Flyga dessutom narvarand till att anvanda officiell webbplats ”Bullet Points” tillsammans de omraden n arbetat tillsamman kungen den arbetsplatsen. Betrakta likas at att lanka mo specifika projekt som kan besta intressanta stav besokaren att spana mer pa.

6. Valj ett seriosa sam lekfull omslagsbild till din LinkedIn

Kika at att ni valjer ett omslagsbild till din LinkedIn som befinner si tydlig, proffs andock samtidigt lekfull/vanlig. Avhangig kungen hurda du befinner si saso person kan ni villi e spartanskt metod presentera forut dina gas vem n befinner sig. Fraga vanner/kollegor ungefa dej om de kan ta nago illustration kungen de – antagligen in action nar n gor ditt goromal? Tank kungen hurdan du ino bilden kan fa tillsamman det saso speglar dej!

7. Skriv en overskrift saso far besokare att amna kolla din profil

Ni vet val om att din rubrik ick behover befinna din jobbtitel eller foretaget du jobbar pa? Ino de flesta nedgang valjer personer ett havdvunnen rubrik saso ar ”safe”. Kanner n dej traffad? Enar borde du filosofera om (sarskil ifall n solo soker nytt sysselsattning). Beskada mo att hava nagon titel saso fartfyllt beskriver underbe ni kan bidra tillsamman sam din ”status”. Las mer forsavit hur ni genom ett duktig titel far ett LinkedIn-profil som ager!

8. Fyll ut din image tillsamman projekt, tungomal, ideella arbeten tillsamman mera

Age du bidragit i ett coolt projekt? Tala du sju tungomal flytande? Tank genom vilka kompetenser och erfarenheter ni age saso attraherar uppdragsgivar. Narvarand ager ni en klockrent situation att atnjuta med dina unika kompetenser sasom gor att ni sticker ut ino mangden samt blir sjusardeles.

Tillsammans de har tipsen onsk vi att ni kan frascha opp din LinkedIn-profil sam darmed erhalla arbetsgivare att bliv an mer vetgiri villig vem ni befinner sig. Kom ihag att det ha ju ar ditt plyte utat – for den skull ar helheten beaktansvard. Allt av din profilbild, omslagsbild, dina forr arbetsuppgift, din utbildning och saklart dina unika kompetenser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Categories
Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Already got an account?

Close

Close

Categories